Centrul
Medical
ANDODENT

Ortodontie

Tel. 0760.265.841 / 0766.054.002

 La Centrul Medical ANDODENT din Ploiesti puteti beneficia de cele mai inalte servicii de ortodontie supervizate de doctorul in stiinte medicale – Maris Marius – Conferentiar Universitar la Universitatea Titu Maiorescu – Bucuresti.
  Ortodontia este o specialitate a medicinei dentare care se ocupa cu pozitionarea corecta a dintilor in cadrul arcadelor dentare si a arhitectonicii cranio-faciale.

Tratamentul de ortodontie cuprinde doua faze:

 Faza activa: in care se plaseaza aparatul fix sau mobil, se activeaza la fiecare control si va determina miscarea dintilor. Aparatul fix se pastreaza pe intreaga durata a tratamentului activ, iar cel mobil poate fi scos in timpul meselor si pentru a fi curatat. Poate dura de la 1 la maxim 3 ani.
  Faza de retentie: foloseste diferite moduri de a mentine dintii in noua pozitie si de a pastra rezultatul obtinut; de exemplu, se lipeste pe dinti un ”retainer” adica o sarma foarte subtire pe incisivi si canini, pe fetele lor care nu sunt vizibile. In functie de cat de mari au fost deplasarile dintilor, se mentine cel putin 6 luni.

Ortodontie Ploiesti Andodent

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design

sunati