Centrul
Medical
ANDODENT

Neurologie

Tel.  0760.265.841 / 0766.054.002

Neurologie Ploiesti Andodent

 Specialitatea neurologie consta in diagnosticul si tratamentul tuturor categoriilor de boli care implica sistemul nervos central, periferic si sistemul nervos autonom.
    Cele mai frecvente afectiuni sunt: acidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, bolile neoplazice ale sistemului nervos, bolile de miscare (Boala Parkinson).
  Afectiunile, tulburarile si traumatismele care implica sistemul nervos necesita de cele mai multe ori interventia unui medic cu specialitatea neurologie si tratamentul prescris de un astfel de specialist.
   In cadrul cabinetului neurologic exista o echipa de specialisti, care este pregatita sa fie alaturi de tine pe tot traseul clinic: de la diagnosticare, la tratament si la monitorizare.

Ce presupune o investigatie in cabinetul de neurologie?

  Examenul neurologic evalueaza abilitatile motorii si senzoriale, auzul si vorbirea, vederea, coordononarea si echilibrul. De asemenea, acesta poate testa starea mentala, cea de spirit si comportamentul. Pentru un control se folosesc ca instrumente diapozitivul, lanterna, ciocanul reflex, instrumente pentru examinarea ochiului etc.

  Rezultatele examinarii si istoricul pacientului sunt utilizate pentru a determina o lista de posibilitati, cunoscuta si sub numele de diagnostic diferential. Acesta ajuta la determinarea testelor si procedurilor de diagnostic suplimentare necesare. 

  In cabinetul de neurologie din cadrul Centrului Medical Andodent, consultatia neurologica este prima etapa in diagnosticarea, gestionarea si tratamentul tulburarilor sistemului nervos. In aceasta etapa, un medic neurolog avand o vasta experienta, realizeaza un examen clinic neuroligic al pacientului, pentru a putea identifica potentialele afectiuni. In timpul consultatiei de neurologie, medicul discuta cu pacientul despre simptomele pe care acesta le resimte, despre momentul aparitiei, istoricul medical, precum si formele de manifestare. De asemenea, medicul va testa functiile nervoase ale pacientului (reflexele, mersul, coordonarea etc).

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design

sunati