Centrul
Medical
ANDODENT

Medicina interna

Tel.  0760.265.841 / 0766.054.002

Medicina Interna Ploiesti

  Este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. 

   Specialitatea medicina interna se adreseaza adultilor pentru diagnosticarea si tratamentul de afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.

   La Centrul Medical ANDODENT se acorda pacientilor consultatii de prevenire, diagnosticare si tratament nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne.

Principalele afectiuni tratate si diagnosticate

  Pacientii tratati în cadrul cabinetului de medicină internă sunt în special cei cu multiple afectiuni, sau cu boli interne cu numeroase complicatii, în cazul cărora istoricul medical complet si detaliat joacă un rol extrem de important.

  Medicul internist este cel care integreaza o cantitate impresionanta de informatii pe baza carora prescrie scheme terapeutice dintre cele mai complexe.

  Totodată, medicul internist se ocupă si de pacientii cu boli sistemice de tipul vasculitelor sistemice, bolilor autoimune, sindroamelor paraneoplazice, sau febrei de cauză necunoscută.

Medicina interna - prevenirea bolilor specifice

  Tratamentul bolilor diagnosticate si abordate de către medicul de medicină internă depinde de tipul de afectiune de care suferă fiecare pacient, însă posibilitătile terapeutice variază pe o plajă extrem de largă, de la modificări ale stilului de viată, medicatie si până la interventii minim invazive.

  Toate aceste linii de tratament sunt prezentate în detaliu de către medicul internist în cadrul consultului, si adaptate nevoilor fiecărui pacient, astfel încât să se obtină rezultate cât mai bune pentru o recuperare rapidă.

  Internistul poate recomanda inclusiv anumite proceduri terapeutice care sunt efectuate de doctori din alte specialităti, el fiind cel ce integrează toate interventiile, coordonând un plan terapeutic coerent si eficient.

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design

sunati