Centrul
Medical
ANDODENT

Endodontie la Microscop

Tel.  0760.265.841 / 0766.054.002

endodontie la microscop asigurat de cabinetul medical Andodent din Ploiesti

  Interventia endodontica la microscop poate face diferenta intre salvarea si extractia dintelui.

  Tratamentele endodontice (de canal) asistate de microscop reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie. In Romania, stomatologica asistata de miscroscop este folosita de cativa ani.

  Cu ajutorul microscopului, care poate mari de pana la 22 de ori si poate furniza o lumina destul de puternica pentru a se putea observa detalii pe care medicul dentist nu le poate vedea cu ochiul liber, se pot salva dinti, care altfel nu ar fi putut fi pastrati. Folosirea microscopului in tratamentele de endodontie (canal)a permis rezolvarea multor cazuri foarte dificile cu un prognostic rezervat. Un tratament de canal bine facut poate reda functionalitatea dintilor pacientului si cu ingrijire adecvata, poate preveni eventuale complicatii viitoare.

Beneficiile tratamentului endodontic:

  • Diagnostic precis prin endodontie la microscop

    Chiar si în cazurile în care există microfracturi si fracturi longitudinale ale dintelui imposibil de identificat doar pe baza radiografiei. Doar cunoscand corect cauza, puteti beneficia de tratamentul corect cu rezultate pe termen lung folosind endodontia cu ajutorul microscopului.

  • Tratarea corecta si completa a canalelor prin endodontie la microscop

  • Control asupra infectiei folosind endodontia la microscop

    In cadrul unei interventii chirurgicale in terapia conservatoare endodontica realizata fara ajutorul microscopului se pot omite canale radiculare care, ramanand necuratate, duc la aparitia infectiei.

  • Eficientizarea timpului de tratament si a investitiei financiare folosind endodontia la microscop

    Retratamentele endodontice, cauzate de nerealizarea corecta a manoperei anterioare de curatare a canalelor dintelui, presupun de cele mai multe ori costuri mai mari decat tratamentul initial. Terapia prin  endodontia cu ajutorul microscopului garantează acuratete si eficientă maxima, astfel incat durata tratamentului este mai mica si rezultatul este sigur pe termen lung.

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design

sunati