Centrul
Medical
ANDODENT

Doppler vascular

Tel.  0760.265.841 / 0766.054.002

doppler vascular ploiesti

 In Centrul Medical Andodent ecografia Doppler vascular se realizeaza atat pentru sistemul arterial periferic (ecografia Doppler arteriala), cat si pentru sistemul venos periferic (ecografie Doppler venoasa).
 Ecografia Doppler arteriala ofera informatii despre starea arterelor, iar Doppler-ul venos despre starea venelor.
 Ecografia (eco doppler), realizata in Centrul Medical Andodent, este un test sau o analiza unde se folosesc ultrasunete, ce ofera imagini precise ale vaselor de sange, a structurii si dimensiunilor lor. Ecografia Doppler masoara fluxul de sange (directia, viteza, volumul) din artere sau vene.
 Pacientul trebuie sa se dezbrace asa incat sa ofere medicului acces la nivelul gatului si decolteului, apoi sa se intinda pe spate. O sonda va fi intrebuintata de medic pe pielea pacientului folosindu-se un gel special care ajuta ca ultrasunetele sa se transmita mai bine prin piele.
  Pulsatiile de ultrasunete sunt trimise cu ajutorul sondei prin piele pana la structurile din profunzime, apoi se intorc ca niste ecouri si sunt inregistrate de ecograf in timp real, astfel incat imaginile se sumeaza si arata nu doar structura ci si miscarea vaselor (pulsatiile peretilor si circulatia sangelui). Medicul plimba sonda pe gatul si pieptul pacientului pentru a obtine imagini cat mai clare

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design

sunati