Centrul
Medical
ANDODENT

Dermatologie

Tel.  0760.265.841 / 0766.054.002

dermatologie ploiestri

   In cadrul Centrului Medical Andodent, specialitatea dermatologie, trateaza frecvent urmatoarele afectiuni cutanate: acnee, furuncul, rozacee, dermatita seboreica, dermatita de contact, dermatita atopica, herpes, herpes zoster (zona zoster), pitiriazis color, pitiriazis rozat, candidoza, boli reactionale, tulburari de pigmentare.
  Pielea sanatoasa are o culoare uniforma, este elastica si catifelata. In domeniul dermatologie, in momentul cand aceste caracteristici se modifica sau cand apar intreruperi ale continuitatii pielii, este indicata o consultatie in domeniul la medicul specialist.
  Formatiunile tumorale excrescente sunt localizate dermatologic pe piele, astfel:
– benigne: nevi sau alunite, hemangioame, keratoze, negi, xanthelasme (depozite de colesterol la pleoape);
– o maligne (cancer de piele): epiteliom bazocelular, epiteliom spinocelular si, rar, melanoma.

Ce presupune consultul in domeniul dermatologie?

Consultul dermatologic include următoarele manevre medicale :

  • anamneză pacient : consultarea fisei pacientului; istoricul afectiunilor specifice sferei dermatologie dar si afectiunilor colaterale; antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor dermatologice si generale similare în cadrul familiei); tratamentul dermatologic, daca este cazul, pe care pacientul îl urmează pentru aceste afectiuni; toleranta la medicamente specifice; solicitare informatii suplimentare în functie de afectiunile dermatologice si evolutia acestora constatate la pacient.
  • manevre medicale specifice domeniului dermatologie, necesare pacientului în funcție de cele constatate în cadrul consultului.
  • recomandări medicale ulterioare în functie de starea de sănătate a pacientului constatată în cadrul consultului dermatologic.
  • initiere sau modificare tratament medicamentos dermatologic, dacă este necesar, în functie de cele constatate în cadrul consultatiei.
  • dacă este cazul stabilirea unui plan dermatologic de monitorizare periodică a pacientului.

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design

sunati