Centrul Medical

ANDODENT

Servicii Medicale - Cardiologie

cardiologie oploiesti

    Investigatiile in specialitatea cardiologie prestate in Centrul Medical ANDODENT din Ploiesti se efectueaza cu sistemul ecografic Voluson lider mondial a GE Healthcare.
    Ecograful Voluson ofera exact ceea ce se doreste de la un sistem cu ultrasunete: diagnostic precis, flexibilitate, imagine superba. Mareste de 4 ori puterea de procesare pentru aplicatii avansate si creste eficienta fluxului de lucru.
Se remarca prin : HDlive – o tehnologie care duce realismul anatomic la urmatorul nivel prin introducerea HDlive Flow , prezinta structurile vasculare cu un realism anatomic net superior in comparatie cu tehnologiile deja existente.
  Astfel medicul cardiolog are la dispozitie un instrument de ultima generatie la nivel mondial ceea ce-i permite acestuia sa stabileasca un diagnostic cardiologic de mare acuitate.
   Investigatiile in specialitatea cardiologie pot fi invazive sau non-invazive. Cele non-invazive se fac fara introducerea in corp, de substante sau de instrumente medicale: ace, sonde cu camera video, etc.

SEDIUL CENTRAL

PUNCT DE LUCRU NR.1

PUNCT DE LUCRU NR. 2

PUNCT DE LUCRU NR. 3

Politica de securitate
Politica cookies
Termeni si conditii

Copyright © – 2021 Centrul Medical Andodent. Toate drepturile rezervate. Design by MCGM Web Design